Presentkort

Presentkort
PresentkortPresentkortPresentkortPresentkort


Vanliga frågor & svar före beställning

Hur funkar det?
Så här enkelt är det!
1. Beställ slipning av så många knivar du vill här ovan.
2. Efter beställning dimper snart vår specialdesignade knivförpackning ner i er brevlåda. Packa ner dina knivar med knivskydden som medföljer.
3. Beställ hämtning från din dörr via länken från SMS eller mejl som du får från Budbee eller Postnord.
4. När vi har tagit emot din knivförpackning kommer vi att slipa dina knivar så de blir som nya.
5. Dina knivar kommer tillbaka hem till din dörr i vår återanvändbara knivlåda på en tid som passar dig. Packa upp och njut av nyknivskänslan och upplev glädjen av rena snittytor i köket.
Kan det tillkomma kostnader?
Vi vill alltid göra det där lilla extra för dina knivar. Vi åtgärdar mindre skavanker kostnadsfritt; små hack i eggen, klack som sticker ut, enklare riktning av knivblad, snygga till formen samt justera skadade knivsuddar. I de undantagsfall vi upptäcker mer omfattande skador, som kräver större åtgärder kontaktar vi alltid dig och stämmer av för eventuella extrakostnader.
HUR LÅNG TID TAR DET?
När du har skickat dina knivar till oss kommer de tillbaka till dig nyslipade om 5-7 arbetsdagar. Dessa leveranstider uppnås vid cirka 95% av tiden men vi kan inte garantera tiden eftersom vi inte kontrollerar hela leveransledet. Du kommer att kunna spåra dina knivar med hjälp av Budbees eller Postens spårningstjänster.
Varför har ni inte prenumeration?
Vi är övertygade att du som kund vill använda våra tjänster så flexibelt som möjligt. Vi tror att det är svårt att i förväg veta när man har behov av att slipa sina knivar. Slipa dina knivar när de är slöa helt enkelt. Men det ska naturligtvis löna sig att vara trogen kund till Go Sharp och därför har vi utvecklat ett stamkundserbjudande som förenar det bästa av två världar. Bra priser med full flexibilitet. Läs mer om Stamkund här >>
Hur funkar det att vara Stamkund?
För att det ska löna sig att vara lojal kund till Go Sharp har vi utvecklat ett kostnadsfritt stamkundsprogram.

Go Sharps Stamkundsprogram

• Kostnadsfritt och helt utan förpliktelser
• Få 10% rabatt på första köpet av sliptjänster
• Få 30% rabatt på alla kommande köp av sliptjänster (köp minst en gång per år för att behålla rabatten)
• Bli stamkund direkt i kassan - ingen separat registrering behövs

Som stamkund har du möjlighet att logga in på GoSharp.com och se din orderhistorik.
Är det säkert att skicka knivar?
Våra specialutvecklade knivförpackningar i kombination med medföljande knivskydd gör hanteringen säker under transport. Var dock noga med att följa instruktionerna när du tar ur de nyslipade knivarna ur skydden.
Kan mina knivar komma bort?
Det är inte sannolikt då vi endast använder säker och spårbar frakt. Om detta mot förmodan skulle inträffa ansvarar Go Sharp för att dina föremål inte förloras under frakten eller slipningen. Ersättningen beräknas med utgångspunkt från föremålets nyprisvärde där Go Sharp ersätter max upp till 2 000 kr per föremål.